Back
Next
Lidmaatschap

Wat houdt het lidmaatschap van de Picardische Herdershonden Club in?

Wanneer u lid wilt worden van de PHCN dient u een aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier is hieronder te vinden. Vanaf aanmelding ontvangt u 3 keer per jaar het clubblad in uw brievenbus. Een voorbeeld van het clubblad vindt u HIER. Tevens heeft u als (gezins)lid stemrecht op de Algemene Vergaderingen van de vereniging.

De ledenadministratie wordt bijgehouden door het secretariaat. Het lidmaatschap loopt van januari tot januari. Eventuele opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren, minimaal 1 maand voor het einde van het lopende jaar.


Kosten voor lidmaatschap 2023

Indien u lid wordt na 1 juli, dan betaalt u slechts de helft van het lidmaatschap van dat jaar, plus het lidmaatschapsgeld voor het volgende jaar. Voor een Nederlands lidmaatschap komt dat neer op een contributie van 37,50 euro. Hiermee heeft u meteen voor het volgende jaar betaald.

Na ontvangst van uw contributie zal uw aanvraag in het clubblad worden gepubliceerd. Indien er na 14 dagen na verschijnen van het clubblad geen bezwaren zijn ingediend wordt u als volwaardig lid geaccepteerd en bent u officieel lid van de Picardische Herdershonden Club Nederland.

Aanmeldingsformulier PHCN 2020

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de ledenadministratie: secretariaat@phcn.club

Nederlands Lidmaatschap

25 euro

Gezinslidmaatschap

12,50 euro

Jeugdlidmaatschap

12,50 euro

Buitenlands Lidmaatschap

30 euro

Picardische Herdershonden Club Nederland
Picardische Herdershonden Club Nederland
Mail: secretariaat@phcn.club
Kvk nr: 40323356
IBAN nr: NL18INGB 0005 2722 28
BIC nr: INGBNL2A
Copyright 1982-2020 Picardische Herdershonden Club Nederland
Volg ons via: